Добре дошли

За достъп до системата за продажби на FelixDM
Дропшипинг на Дребно/Едро

Важно преди регистрация прочетете текста !!!

ТЪРГОВЕ – ДИРЕКТНА ПРОДАЖБА ВЪВ ФЕЙСБУК ГРУПИ, OLX, БAЗАР И/ИЛИ МАРКЕТПЛЕЙС!

КАКВО ТОЧНО ЩЕ ПРАВЯ?
Постовете, които ще правите се случват под формата на постове в страници за търгове/директна продажба, които ние ще Ви предоставим. Разбира се, можете да продавате артикулите, както в нашите групи, така и в други групи за директна продажба като сайтове или други платформи. Имаме работна група, в която са членове всички хора, които продават. При регистрация в сайта, и лично потвърждаване на акаунта Ви, ще можете да виждате и комисионните за всички продукти, които са налични. Ако не сте се свързали с нас на посочения телефон по-долу, няма да можете да виждате цените на продуктите. Всеки от продуктите има минимална продажна цена, под която няма как да бъде продаден. Тази стойност е минимална независимо, дали става дума за търг и/или обява с крайна цена.

КАК СЕ ПРОДАВА?
Създавате постове, които наричаме търгове/директна продажба. Тези постове се публикуват в групи, които са специално създадени и разработени за провеждането на търгове/директна продажба. На тези търгове наддавания правят членовете на групите, които искат да спечелят продукта (клиенти), като за наддавания се смятат коментарите под постовете (търговете), които Вие създавате и публикувате. В групите можете да публикувате, колкото търга пожелаете, на колкото различни артикула искате. Колкото повече търгове публикувате и колкото по-активно се занимавате, толкова по-голям е процентът на успеваемост. Търговете приключват в определен час от деня, като този час не е фиксиран (можете да избирате сами кога свършват търговете Ви). Например в 21:00ч. или 20:30ч. Когато търговете приключат (настъпи упоменатия от Вас час), трябва да сте на линия, за да обявите и печелившия в коментар на публикацията. След като имате данните на клиента е нужно само да генерирате поръчка в сайта със съответните данни, които той Ви е предоставил.

КАК СТАВА ДОСТАВКАТА НА ПРОДУКТИТЕ?
Ние изпращаме продукта до клиента, чрез куриер, като:
1. Доставката винаги става само със Спиди- до офис или до личен адрес.
2. Преди да бъде изпратен продукт, винаги се свързваме с клиента, за да потвърди поръчката и предоставените данни.
3 Поръчки пуснати през сайта до 15:00 часа се изпращат на същия ден.

ДОХОДИ?
За всеки продаден артикул според вида му, печелите от 3 лв. до 30 лв. Човек, който е спечелил търг, дал е данни и не си получи/вземе продукта- това не е за Ваша сметка и нищо не Ви се удържа. Разбира се, ако не си вземе продуктът, не получавате и пари, но стойността на куриерската услуга (доставка) не Ви се удържа. Парите се изплащат всяка Сряда. Заработени пари се изпращат чрез Еконт. Всички артикули, които предлагаме на търгове или в групи за директна продажба, се изпращат лично от нас. Вие, като автор на продажбата, е нужно само да продадете продукта, да вземете данните на клиента и да генерирате поръчката в сайта използвайки достъпа, който Ви предоставяме след като се свържете с нас. Ние изпращаме продукта на клиента, а когато си го получат, печалбата от 3лв до 30лв лева Ви се начислява в нашата система. Колко пари ще изкарвате зависи изцяло от това колко време ще отделяте на работата. Приходите на хората, които активно работят при нас, варират от 50 до +500 лева на седмица.

Какви са продуктите:
Соларни лампи,часовници ,слушалки,дровове,роботи прахосмукачки компресори за гуми и много други неща от типа дребна техника.

МНОГО ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!
След като се регистрирате успешно е необходимо да се свържете с нас във Viber на телефон 0896 386 587, за да можем да Ви оторизираме акаунта с разрешение да вижда цените на продуктите. Цялата работна комуникация се осъществява във Viber на посочения телефон.